Saatuani GRAW:sta totaalisen tarpeeksi pelkäsin jo jonkin aikaa, etteivät ammuskelupelit kiinnostaa enää laisinkaan. Huolestuttavaa tämä olisi ollut siinä mielessä, että se on vähän kuin yhtäkkiä huomaisikin tuntevan vetovoimaa samaa sukupuolta kohtaan. Ei siinä enää tietäisi että miten sitä pitäisi olla ja asettua ja millä tyylillä sitä tien päälle kunakin päivänä pitäisi lähteä.

Onneksi ei ole syytä huoleen. Rainbow Six: Vegas on loistavaa räimettä ja kyllähän joku Angelina Jolien kuva meikäläisessä jonkinlaista kuumotusta aiheuttaa, tosin oma kulta tietenkin se kaikkein rakkain ja hotein on kaikista tytteleistä. Gearssi on aivan odotetusti jo jäämässä unholaan. Aika keskinkertainen pelihän se sitten lopulta olikin. Yhden tempun poni.

Jos ois varaa ostaa kunnon HOTAS edes menneen Saitekin tilalle, voisi harkita tämän uuden IL-2 Sturmovik -julkaisun hommaamista PC:lle. Lentosimujen pelaamisesta on päässyt vierähtämään aivan liikaa aikaa ja tuo vielä saattaisi nykyisellä vanhuksella pyörähtääkin. Pääsisi myös nauttimaan dynaamisista kampanjoista, niitähän ei konsolilla nimittäin tulla koskaan näkemään. Chrome Houndsissa sellainen oikeastaan olisi ollut, mutta From Softwaren pojat sitten päättivät pilata sen huonosti balansoiduilla aseilla. Hienoa pojat tosiaan, käsissänne oli Xboxin Falcon 4.0, mutta ilmeisesti potentiaalia kertyi niin paljon mittariin, että Japanin pojat päättivät suorittaa metaforisen seppukun.

Nyt ollaan jo sitten niin kuin 7 vuotta tulevaisuudessa. Vai miten se lasketaan?