Maanantaina jatkui pro-seminaari. En ole tainut muuten kertoakaan graduni aihetta. Se on sotaelokuvan vaikutus katsojan asenteisiin.

Jokunen hakusana ilmestynyt tilastoihin, pitääpäs tyhjentää ne pois systeemiä kuormittamasta:


Hakusana: halo 2

Halo 3 on aivan nurkan takana. Aivan kuin Sony-fanipojat eivät olisi tarpeeksi, joudun nyt sietämään myös oman leirin nilkkejä, eli siis Halon pelaajia. Ei siinä mitään, ihan mukaviahan he ovat, mutta on se vaan kamala peli. En tosin ole varma mikä minua siinä niin paljon häiritsee. Onko se se peli, vaiko ne harrypotterit, joita siinä pelissä joutuu kohtaamaan jos meinaa pelata moninpelikarkeloita.

Ja kuitenkin sitten jossain vaiheessa ostan sen saatanan pelin itsekin.


Hakusana: paulig

Pauligin tortillat voivat homehtua kuten kaikki muukin ruoka, mutta ainakin he korvaavat sen... Zorron Legendalla.


Hakusana: caylus vinkit

Huomaa mikä on tilanteesi resurssien suhteen. Jos voit rakentaa kylää runsaasti ja farmata pisteitä sitä kautta, tee niin. Jos saat paljon ruokaa ja jonkin verran muita resursseja, rakenna linnaa ja muista käyttää kuninkaan suosio myös pisteiden keruuseen. Jos _et_ huolehdi kylän rakentamisesta, ota huomioon että vastapeluri rakentaa todennäköisesti sen 25 pisteen sinisen rakennuksen, joka yleensä riittää pelin voittamiseen. Joten jos lähdet linnanrakennusurkkaan, niin vedä heti mahdollisimman suuri kaula pisteissä.

Itsehän olen voittanut Cayluksessa peräti yhden kerran, joten jonkinlainen disclaimer paikallaan näiden vinkkien suhteen. Iteppähän kysyitte.


Hakusanat: live seksi kamerat

Tätä on nyt kysytty niin monta kertaa, että kai se on annettava joku konkreettinen vastaus. Kokeilkaa täältä, pervot.


Hakusanat: nuorempi konstaapeli

Nuorempi konstaapeli on (wiki): "Suomen poliisissa alin poliisivirka. Se on varattu poliisin perustutkintoa vielä suorittamattomille harjoittelijoille. Sitä seuraava ylempi virka on vanhempi konstaapeli."

... ja siinä kaikki tällä erää. Muuten, eikös olisi hyvä nimi blogille Siinä kaikki tällä erää? Pitäisköhän vaihtaa?