Hieman raskain mielin, mutta samalla myös huojentuen, olen päättänyt jättää Xbox 360:n ostamisen ensi vuoden puolelle. Alun perin tarkoitus oli tähdätä sijoitus heti julkaisupäivänä, mutta erinäiset asiat ovat tehneet tämän liian vaikeaksi. Vaikka konsoli ei ole mitenkään yltiökallis, niin en silti ihan kevyesti moista summaa jaksa joulun alla tuhlata omaan lahjaani. Jos olisin saanut vanhan Xboxini myytyä sopivaan hintaan, niin sitten asia olisi ollut selvä.

Totuus on kuitenkin se, ettei raha ole ainoa syy päätökseeni. Itse asiassa se on pienin syy, sillä kyllä siihen sen neljäsataa olisi pystynyt laittamaan ilman vanhan laitteen myyntiä. En vain jaksa varata konsoliani etukäteen ja se olisi ainoa vaihtoehto. Taitaa nuo varauksetkin jo olla 'loppu'. Ei kiinnosta tapella asiasta, haen omani sitten kun tavaraa riittää kunnolla.

Kolmas ja merkittävin seikka on pelit. Siis kyllähän minä tiedän että joku Kameo vetää ihmisiä puoleensa, mutta minuun se ei vain kolahda. Eikä kolahda mikään muukaan julkaisun yhteydessä markkinoille tuleva peli. Ghost Recon 3 olisi ollut kiva, mutta sitä saadaan odotella muistaakseni helmikuuhun asti. Project Gotham Racing 3 olisi saattanut olla mukava myös, mutta eipä sekään hirmuisesti jaksa viehättää.

Äh, jatko-osia.

En osaa päättää, että tuleeko joulu joka vuosi aikaisemmin vai kuvittelenko asian. Jos tulee, niin onko joskus vuonna 2020 joulu ympäri vuoden?