En yleensä ota toiveita vastaan sen suhteen mistä kirjoitan, mutta koska tätä blogia lukee jopa yksi innokas ihminen on ihan järkevää pitää hänet tyytyväisenä. Minulta pyydettiin ajatuksia seuraavasta Microsoftin pelikonsolista Xbox 2:sta/360:stä, joten tässä mennään.

Totuus on, ettei minulla ole tässä vaiheessa juuri mielipidettä seuraavasta Xboxista. Joitakin kuvia on vuotanut nettiin, jotka joidenkin mielestä näyttää hyvältä, jotkut taas ei tykkää ollenkaan. Kuvat eivät ole edes virallisia vielä, joten en jaksa spekuloida sen kummemmin. Oikeastaan kommenttini koskee sitä, millaisen tunnekuohun Xboxin uusi design on jo nyt aiheuttanut. Microsoft voisi oikeastaan suunnitella vaikka miten hienon kuoren konsolilleen ja silti löytyisi suuri määrä ihmisiä, jotka valittaisivat siitä. Joten sillä ei oikeasti ole mitään merkitystä minulle, miltä Xbox 2/360 ulkoisesti näyttää. Se ei kuitenkaan sulaudu jonkun neitimäisen hifistelijän äänieristystapeteihin tai jotain muuta turhaa. Joten se siitä. Toki itseäni miellyttäisi jos Microsoft löytäisi jonkun aivan uuden muodon pelilaitteelleen. Esim. Xbox 2/360/mikälie olisi patongin muotoinen, ehkä jopa värinen myös. Se yhdistäisi peruspelaajan kaksi tärkeintä viettiä; ruokaa ja sirkushuveja (interaktiivisesti). Peli ladattaisiin halkaisemalla se ja laittamalla levy sisään vaikka salaatin, sipulin ja muutaman tomaatin kera. Njam, kyllä Halo 3 maistuisi.

Mutta asiaan. Jos nimeksi tulee todellakin Xbox 360, niin miten sen suomalainen lausuu? Esim. Livessä kun pitää ilmoittaa että aikoo seuraavaksi pelata toisella Xboxilla? "Meen pelaa äkspoks kolmeasataakuuttakymmentä" Tuossa kyllä on kieli jo niin solmussa että se Xbox 360 patonki kyllä takertuu kurkkuun ja seurauksena on kuolema.

Ei voi mitään. Vaikeita asioita nämä, mutta palaan niihin (mikäli se yksi lukija tahtoo) sitten, kun Xboxista on virallisesti jotain tietoa ulkona.