Melkoinen määrä hakusanoja päässyt kasautumaan tilastoihin, otanpa ne nyt käsittelyyn että voi pistää tehtävät yhdellä kertaa lähtevät-lokeroon. Ei jää hommat takaraivoon kummittelemaan.


Hakusanat: 8 laudaturia

Jos näin pääsi käymään niin mikäs siinä, pääasia että tuore ylioppilas on itse tyytyväinen suoritukseena. Itsehän pidän paljon suuremmassa arvossa niitä, jotka saavat 8 approbaturia. He saavat vilpittömimmät onnitteluni, tuohon ei moni pysty. Tyytyväinen voi olla, sillä edessä on valoisa tulevaisuus.


Hakusanat: ghost recon 2 wikipedia

Suomenkielisestä Wikipediasta ei näemmä löydy juttua, mutta jos englanti sujuu, niin tässäpä tämä. Viimeinen pelaamisen arvoinen Ghost Recon, GRAWit ovat sitten mitä tympeämpiä tekeleitä.


Hakusanat: ilosaarirock 2006 kuvia

Tässä pari kuvaa, enempää en viitsinyt blogiin laittaa. Onhan tapahtumalla myös omat sivut, sieltä kannattais kokeilla.

Hommattiin muuten liput muutama päivä sitten tämän vuoden Ilosaarirockiin. Siellä näemme siis. Lupaan pistää enemmän kuvia tapahtumasta näkyville tällä kertaa.


Hakusanat: paulig tortilla

Tortillat ovat ihan ok, kunhan lätyt eivät satu olemaan homeessa. Viime aikoina ollaan tosin oltu enemmän tacojen ystäviä.


Hakusanat: playstation 3 julkaisu seksishow + playstation 3 live seksi-show + playstation 3 maahantuonti

Sori, en ollut paikalla ottamassa kuvia, mutta vastaukset kyseisiin hakuihin löytyvät täältä. Senkin pervo.


Hakusanat: turtles pelit

En nyt viitsi itse niitä kaikkia listata, mutta Wikipedia auttaa tässäkin. Joskus on mukava veisata "Kona kona Konami" johon kuoro vastaa "Kona kona Konami"


Hakusana: ylioppilas

Juuh, tähän vuodenaikaanhan niitä sikiää. Jotkut saa 8 laudaturia, vielä paremmat 8 approbaturia. Loput sitten suoriutuvat miten suoriutuvat, mutta jopa 6 laudaturin ylioppilaiden kannattaa aina muistaa, että kunhan itse on tyytyväinen tulokseen, niin millään muulla ei ole väliä.

Siinäpä päivän hommat pulkassa, eiku toimistolta vaan kotia kohti.