Tilastojen perusteella ihmiset eksyvät tähän blogiin mitä mielenkiintoisimpien hakusanojen avulla. Pahoitteluni lienee paikallaan, sillä hakumoottoreiden ohjatessa näinkin turhaan paikkaan on monen aikaa mennyt hukkaan. Täältähän ei mitään todellista tietoa nääs löydy. Disclaimer: en ole Tampereelta.

Voihan sitä tietoa tietysti antaa jälkikäteen. Yritän ottaa tavaksi noukkia hakusanat kerran kuussa ja "vastata" niihin parhaimpani mukaan. Käyttäen hakumoottoria tai mielikuvituksen voimaa roimaa. Onko tässä jotain pointtia? Onkos koskaan ollut?

Mutta kokeillaan mitä tästä tulee.

Hakusanat "millaisen koulutuksen poliisi tarvii"

Sanavalinnoista päätellen joku teini on yrittänyt saada blogistani ammatinvalintaohjausta. Wikipedia kertoo näin:

"
Opiskelu alkaa noin vuoden mittaisilla lähiopinnoilla Tampereen Poliisikoululla. Opiskelu, majoitus, terveydenhoito ja ruoka ovat ilmaisia. Opiskelijoille maksetaan pientä päivärahaa, minkä lisäksi heillä on lähiopintojen aikana mahdollisuus opintotukeen. Virkavaatetuksesta joutuu maksamaan pienen omavastuuosuuden ja osa ammattikirjallisuudesta on välttämätöntä ostaa omaksi. Työharjoittelun ja kenttätyöjakson ajalta nuoremmille konstaapeleille maksetaan tehtävän mukaista palkkaa.

Poliisikoulun ohjatun työharjoittelujakson ajaksi opiskelija nimitetään nuoremman konstaapelin määräaikaiseen virkasuhteeseen poliisilaitokselle, jonka on oltava kohtalaisen suuri. Sillä täytyy näet olla riittävän suuret resurssit huolehtia kouluttamisesta. Harjoittelupaikat ja määrät on määrätty kursseittain, eikä niihin voida vaikuttaa ulkopuolisten taholta. Opiskelijoiden toiveet otetaan huomioon annettujen paikkojen puitteissa. Määrät ja poliisilaitokset vaihtelevat kurssista riippuen.

Lyhyen Poliisikoululla tapahtuvan lähiopintojakson jälkeen nuoremmat konstaapelit suorittavat kenttätyöjakson jollakin kihlakunnan poliisilaitoksella. Vaihtoehtoja on enemmän kuin työharjoittelupaikoissa, mutta myös kenttätyöjaksopaikat on määrätty etukäteen. Kenttätyöjakson aikana nuoremmat konstaapelit työskentelevät normaalisti ja suorittavat työn ohella etäopintoja sekä valmistavat päättötyötä. Viimeisen lähiopintojakson jälkeen nuoremmat konstaapelit ovat kenttätyöjaksokihlakuntien käytössä aina koulun päättymiseen asti. Poliisikoulusta valmistuneilla on pätevyys hakea vanhemman konstaapelin virkaa. Virkoihin ei määrätä, eikä valmistuneita ole sidottu toimimaan valtion palveluksessa, kuten esimerkiksi MPKK:sta valmistuneet. Virkojen ja virkasuhteiden hakeminen on oma-aloitteista.

Erilaisiin tehtäviin (esimerkiksi huumetutkinta, liikkuva poliisi) kouluttautuminen tapahtuu työssä oppimisen ja poliisikoululla järjestettävien kurssien kautta. Suurin osa erilaisista viroista on haettavissa vanhemman konstaapelin virkatutkinnolla."

Poliisikoulu sijaitsee Tampereella! Eli Tampereesta tuli tämän blogahduksen kantava teema.


Jatketaan hakusanojen parissa: "ole speedster"

Voisin ollakin. Speedster nimenä vaikuttaisi aika nopean äijän nimeltä, Speedy Gonzalesin kanssa voisi ottaa vähän juoksukisaa. Jos tuo ei sitten ole erisnimi, niin en minä miksikään pikaveneeksi aio muuttua. Hevosena voisi olla mukavaa.


Hakusanat: "syvällisiä mietteitä"

Tiedä syvällisyydestä, mutta mietteitä ainakin on jo parin vuoden blogauksen jäljiltä. Siitä vaan arkistoja selaamaan.


Hakusana: "tortilla"

Hyviähän ne, kunhan letut eivät ole homeessa. Jos ovat, saattaa posti tuoda Zorron Legenda -dvd:n. Omani on edelleen muoveissa, James Bond -leffan "Die Another Dayn" vieressä. (sekin edelleen muoveissa, tuli joidenkin luurien mukana)


Hakusanat: "gondor and rohan"

Oooh, kansainvälistä ja öööh... fantastista? No mut, Gondor on se yks paikka Sormusten herrasta, samoin Rohan, siellä on niitä ratsastajaheeboja jne. Ai niin, jokos kaikki ovat ostaneet Battles of the Third Age -laajennuksen War of the Ringiin? Pitäiskin pelata sitä taas.


Viimeistä viedään, tällä erää: "nhl eastside hockey manager 2007 ostaminen"

Propsin tämän haun tekijälle sen selkeydestä. Ja palkinnoksi vakavamielinen vastaus, joka toivottavasti auttaa.

NHL Eastside Manager 2007 ei saanu sellaista perinteistä julkaisua Suomessa, että sitä voisi ostaa levyllä pelikaupasta. Täten ainoa vaihtoehto on mennä tälle sivustolle ja ladata sieltä kokeiluversio. Mikäli pelistä tykkää, ja miksipäs ei tykkäisi, niin luottokortilla voi pelistä sitten maksaa ja pelata tätä parasta kiekkomanagerointia niin paljon kuin sielu sietää.

En ole tilannetta nyt seurannut, mutta jokin aika sitten ilmoitettiin Eastsiden kehityksen lopetetun, koska peli ei myynnyt tarpeeksi. Hyväähän tässä on se, että peli on nyt valmis. Ei tarvitse pitkittää pelin aloittamista siksi, että kohta saattaa tulla päivitys ja sitten pitää aloittaa taas uusi manageriura. Huonoa tietysti se, että 2008 versiota eikä muitakaan versiota ei välttämättä enää nähdä. Käykääs ostamassa hyvä ja halpa peli siis, ehkä Sega muuttaa vielä mielensä.

Siinä hakusanapelleily tällä erää. Menen jatkamaan flunssan potemista.