Otsikon mukainen juttu oli sunnuntain Karjalaisessa, siis 3.12.2006. Tosin itse juttu kertoikin sitten ihan aikuisista, jotka ovat jo oikeissa ammateissa. Niistä juuri kukaan ei halua olla julkkis, eli sentään täysi-ikäisessä väestössä on tässä maassa jotakin järkeä.

Teini-ikäiset taas ovat juuri niin typerää sakkia kuin kuvittelinkin. No joo, puolet niistä siis tuon otsikon mukaan voisivat olla ihan järkeviä, mutta en ole tänään suvaitsevalla tuulella. Typeriä ne kaikki ovat. Julkkis ei ole edes mikään oikea ammatti, kuten lääkäri, poliisi tai palomies. Hitto, jopa toimittaja tai käsikirjoittaja ovat ammatteja. Julkkis ei sitä ole.

Vaikka itsekään en juuri protestanttista työmoraalia ole koskaan omannut, pyrin silti pääsemään jonkinlaiseen ammattiin. Yhteen sellaiseen olen jo koulutuksen saanutkin, nyt on projektina saada uusi koulutus toiseen. Julkkikseksi hamuavalla ei moista pyrkimystä ole. Ei ole mitään yliopistoa tai ammattikorkeakoulua, mistä valmistuu julkisuuden filosofian maistereita tai julkimonomeja.

Eipä muuta tällä kertaa. Jatkan huor... eiku hyvien, tai ainakin siedettävien pelien promoamista. Tilatkaa tämä, tämä tai tämä.

Mistä tulikin mieleeni... perjantaina ilmestyy Wii! Kipin kapin kauppaan tuolloin.