Blogaaminen ja kaikki muukin rakentava hommailu on jäänyt vähemmälle viime aikoina, koska hankin NHL Eastside Hockey Manager 2005:n. Addiktion tasosta kertoo jotain se, että kyseinen peli on käytännössä aina päällä, kun istun tietokoneen äärellä. Aivan oikein, pelaan sitä samalla kun kirjoitan tätä tekstiä. Asialla on haittapuolensakin: Forza Motorsport on jäänyt todella pahasti paitsioon, kuten muutkin Xbox-pelit.

Managerointipelit ovat olleet lähellä sydäntäni jo niiltä ajoilta, kun pelailin muinaista Football Manageria rakkaalla kuusnepallani. En ole mikään urheiluhullu oikeasti, tosin viime aikoina olen alkanut seurata jalkapalloa ja jääkiekkoa juuri erilaisten managerointipelien vuoksi.

Jos joku osaa antaa hyviä vinkkejä Eastsidessa pärjäämiseen, niin niitä otetaan lämpimästi vastaan kommenttien muodossa. Peli nimittäin on vaikea kuin mikä, mutta sehän on meikäläisen kohdalla vain plussaa. Varsinkin konsolipuolella tuntuu, etteivät pelintekijät uskalla laittaa kunnolla haastetta peleihinsä.

Lopettelenkin tähän tältä erää, joukkueeni pelaajia täytyy taas vaihteeksi ruoskia treenaamaan lujemmin tulevaa kautta varten...