Selailin blogini tilastoja ja huomasin jotain mielenkiintoista. Toukokuun keskivälin jälkeen tämä blogi on kerännyt 6-8 uniikkia käyntiä joka päivä. Sitä ennen lukema oli jotain 0-3. Aika hyvin blogilta, joka ei kerro oikeastaan mistään mitään.

Syytä toisaalta ei ole vaikea löytää, ne ovat nimittäin tässä ja tässä. Varsinkin tuo jälkimmäinen on hauska tapaus, se on nimittäin niin tyhjää täynnä oleva sepustus, että melkein hävettää. Mutta se on vetänyt luultavasti eniten porukkaa lukemaan näitä tyhjänpäiväisyyksiä Googlen kautta. Tilastot osaavat kertoa myös, että Fanatec Speedster 3 ovat suosituimmat sanat, jotka johdattavat tähän blogiin. Toden totta, etsin noilla sanoilla Googlesta suomenkielisiä sivuja ja tämä blogi on sijalla 9, ylempänä ovat vain suosituimmat verkkokaupat, jotka kyseistä rattia myy.

Täten käytän tämänkin blogin otsikkona yhtä klassisinta tapaa saada näkyvyyttä. Laitan sinne suosittujen tuotemerkkien nimiä, jotka johdattavat pahaa-aavistamattomat nettiseikkalijat googlesta juuri tänne näin. Aivan, pahoittelut ovat paikallaan. Jos tulit etsimään kenties kokiksen tai pepsin salaista reseptiä, tietoa Xboxista (sitä tosin on jonkin verran) tai kenties jotain sekalaista uutta Playstation-rintamalta, olet väärässä paikassa. Pyydän anteeksi.

Ratista puheen ollen, en ole vieläkään saanut sitä sanan mukaisesti käsiini. Maahantuoja ei ole saanut tavaraa syystä tai toisesta, joten huonolla onnella voi mennä vielä parikin viikkoa, ennen kuin pääsen nauttimaan Forzasta ratin kanssa. Harmi vaan, että tilasin pelin samaan pakettiin, enkä siis pääse pelin pariin ennen kuin ratteja aletaan toimittaa. Noh, ei voi mitään. Pakko kai nauttia alkukesästä.