Valmistin aamupalaksi pekonia ja munia. Pannulla tirisi varmaan litra rasvaa, mutta makukin oli sen mukainen eli hyvää siis.

Syön milloin sattuu, esimerkiksi keskellä yötä, enkä vain jotain kämäistä banaania, vaan esim. mikroaaltouuniroiskeläppäpizzan. Terveempiin ruokatottumuksiin tähtäävän yhteiskunnan silmissä syön luultavasti maailman epäterveellisintä ruokaa. Pizzaa, hampurilaisia, jne. Liikuntatottumukseni rajoittuvat siihen, mitä joutuu asioilla kävelemään kaupungilla ja muutenkin, eli ei mitenkään hirveästi.

Pituuteni on 190cm ja painan maksimissaan 80 kiloa, yleensä alle. Eli jossakin normaalin alarajoilla.

Himottaisi oikeastaan mennä painonvartijoihin tai muuhun sellaiseen. "Joo, emmä nyt tiedä mikä mun salaisuus on. Mä syön kuin sika, enkä oo juuri stressannut liikkumisesta sun muusta. Ja pysyn vaan laihana. Voisin varmaan syödä 100 kiloa hirveä ja painaa vähemmän seuraavana päivänä."

Disclaimer: ylipaino on vakava ongelma Suomessa, eikä kyseisen tekstin ole tarkoitus vähätellä sen terveysvaikutuksia. Kyseessä on vain osoitus kirjoittajan huonosta satiirista, eikä hän ota vastuuta siitä jos joku päättää tämän perusteella syödä itsensä kuoliaaksi.

;)

Kuten Conan O'Brien ehkä sanoisi: syytteet vältetty...