Olen miettinyt sitä, miten ihmiset käyttävät tiettyjä Internet-sivustoja. Esimerkiksi eräs nimeltämainitsematon paikka, jonne voi anonyymisti jättää tunnustuksia. Jokainen varmasti tietää mistä on kyse. Kyseessä on siis palvelu, jonne pitäisi jättää tunnustuksia. Ongelma mielestäni on siinä, ettei suuri osa kyseiseen paikkaan jätetyistä "tunnustuksista" ole teknisesti tunnustuksia. Esimerkiksi jos joku sanoo että "tyhmät ihmiset ärsyttävät minua" niin mikä tuossa on tunnustus? Tunnustuksen kriteerit se täyttäisi esimerkiksi silloin, jos kyseinen henkilö sanoisi jotain tyyliin "olen tehnyt julman jäynän eräälle henkilölle, koska hän oli tyhmä". Kuka tahansa vähän fiksumpi muuten tajuaisi tämän jo lähettäessään ns. tunnustustaan tuonne.

Samaa linjaa on eräs toinen paikka, jonne voi lähettää lainauksia ircistä. Niin juuri, "se yksi paikka". Ne ovat sinällään hauskaa luettavaa, mutta lainaukset joissa joku kertoo jostain oikeasta tapauksesta yleensä paljastuvat täysin keksityksi jutuksi lähinnä siksi, että jokin yksityiskohta tai jokin muu seikka yksinkertaisesti mättää jollain tavalla tuossa kertomuksessa. Se taas pilaa koko ilon meikäläiseltä.

Muuten, pökälemaali voisi toimia oikeassakin jääkiekossa, mutta itse olen nähnyt sen vain pelatessani veljeäni vastaan erään konsolin nimeltämainitsematonta jääkiekkopeliä. Oikeassa jääkiekossa ongelmana voisi olla tuo hämäyksen toteuttaminen (virtuaalisessakin homma toimii niin, että pelataan aloittelijaa vastaan joka vahingossa ohjaa mokkensa niin, että kiekon voi laukaista persettä kohti)

Laitetaan jotain päiväkirjamaistakin... hmm... pitäisköhän personoida tätä blogia jotenkin...